Nasıl yardımcı olabiliriz?
Erişim Ayarları
Görev Editörünün ERİŞİM adlı ikinci sekmesinde, kullanıcıların göreve Ne Zaman ve Nasıl erişebilecekleri belirlenir.

- Görev URL Adresi: Her görevin kendine özgün bir erişim adresi vardır. Kullanıcılar bu adres üzerinden Görevin Karşılama Sayfasına ulaşırlar.
Görev URL Adresini mevcut tarayıcınız ile ziyaret ederseniz, sistem sizi mevcut kullanmakta olduğunuz hesaptan çıkış yapmanıza neden olur ve sizi bir kullanıcı gibi görmeye başlar. Bu durumda Görev Editörüne ulaşmak için yeniden giriş yapmanız gerekir. Bu yüzden; mevcut hesabınızdan çıkış yapmamak için, Görev URL Adresini bir başka tarayıcı ile ziyaret etmeniz önerilir.
Görev URL Adresini bir başka tarayıcı ile ziyaret ederek, görevinizde yapmış olduğunuz değişiklikleri gözlemleyebilirsiniz.
Erişilebilirlik:
- Aktif: işaretli ise, göreviniz erişilebilirdir.
- Ne zaman aktif olacak: bölümüne bir tarih/saat girişi yaparsanız, göreve ilgili tarihten sonra erişim yapılabilir.
- Ne zamana kadar aktif olacak: bölümüne bir tarih/saat girişi yaparsanız, göreve ilgili tarihten önce erişim yapılabilir.
- 1. Not: Tarih/saat girişini, örneğe uygun yapınız: Yıl-Ay-Gün Saat:Dakika (Örnek: 2020-03-20 14:00)
- 2. Not: Eğer göreviniz Aktif değilse (Pasif ise), belirlenen tarihlere bakılmaksızın göreve erişim izni verilmez.
- Ücret belirlerseniz, kullanıcılar ancak belirlediğiniz ücretin ödemesini yaparlarsa Göreve erişebilirler.
Kabul Yöntemi
Kabul Yöntemi seçimi ile, kullanıcıların göreve nasıl erişecekleri belirlenir.

Kimlik Denetimi Yok
Kullanıcılar herhangi bir kimlik deneyimi yapılmaksızın göreve erişim yapabilir. Ön-Bilgi Toplama Formu kullanılarak göreve katılım gösteren kullanıcılardan bilgi toplanabilir.
Kişiye Özel Davetiye İle Erişim Yöntemi
Göreve erişim yapabilmesini istediğiniz her bir kullanıcı için bir davetiye kodu yaratılır ve kullanıcılar bu davetiye kodunu kullanarak göreve erişim yapabilir. Her davetiye kodu diğerlerinden farklıdır.

Yeni Bir Bilet Oluşturduğunuzda Davetiye Kodu, sistem tarafından otomatik oluşturulur.
Tek Tanıma Bilgisi İle Erişim Yöntemi
Kullanıcılar, 1 Tanıma Bilgisi girişi yaparak göreve erişim yapar. Geçerli kabul edilecek Tanıma Bilgilerini Yeni Bir Bilet Oluştururken belirlersiniz.

Tanıma Bilgisinin Adının Ne Olacağı sizin tarafınızdan belirlenir. Örnek olarak Tanıma Bilgisi adı olarak eğer Öğrenci Numarası belirlerseniz, sistem kullanıcılardan Öğrenci Numarası girmesini ister. Girilen Öğrenci Numarası, yaratmış olduğunuz Biletler arasında 1. Tanıma Bilgisi olarak tanımlanmış ise, kullanıcı göreve erişim yapabilir.

Tanıma Bilgisi Adı için şu örnekleri düşünebilirsiniz:
- Aday Takip Numarası
- Kimlik Numarası
- Pasaport No
- E-posta Adresi
- PIN Kodu
- Kullanıcı No
Çift Tanıma Bilgisi İle Erişim Yöntemi
Kullanıcılar, 2 Tanıma Bilgisi girişi yaparak göreve erişim yapar. Geçerli kabul edilecek Tanıma Bilgisi Çiftlerini Yeni Bir Bilet Oluştururken belirlersiniz.

Her iki tanıma bilgisinin Adının Ne Olacağı sizin tarafınızdan belirlenir. Örnek olarak 1. Tanıma Bilgisi Adı için Kullanıcı Adı, 2. Tanıma Bilgisi Adı için Şifre adlarını tanımlarsanız; sistem kullanıcılardan göreve erişim yapabilmek için Kullanıcı Adı ve Şifrelerini girmesini talep eder. Eğer kullanıcı tarafından iletilen Kullanıcı Adı ve Şifre yaratmış olduğunuz Biletler arasında tanımlı ise kullanıcı göreve erişim yapabilir.

Çift Tanıma Bilgisi Adları için şu çiftler düşünülebilir:
- E-posta Adresi ve Şifre
- Kullanıcı No ve Şifre
- Kimlik No ve Şifre
- Aday No ve Pin Kodu